Menu

Artikler sortert etter dato mai 2019 - Gausdalfestivalen

Festivalcamp

Kun 5 minutters gange fra festivalplassen, og plassert rett ved dagligvarebutikk og sanitæranlegg. Tilgang til strøm i umiddelbar nærhet av din plass. Vann kan hentes like ved.
Kontakt: Terje Seielstad, tlf. 901 88 751  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Les mer

Get Rhythm tilbake på Skeikampen

Det er en stor glede å kunne introdusere Gausdal's store sønner tilbake til Skeikampen i 2019.
De kommer til å få samme jobb som i 2018, nemlig å åpne Gausdalfestivalen. Vi gleder oss utrolig mye til å se igjen gutta, og ikke minst ønske publikum velkommen. Billetter kjøpes på www.hoopla.no

Les mer

Skeikampen Booking

Kontakt Skeikampen Booking for leie av hytte under Gausdalfestivalen. Skeikampen Booking tilbyr også vasketjenester.
https://www.skeikampenbooking.no/
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Les mer

Festivalfrokost

Iforbindelse med klargjøring av årets FestivalFrokost har vi foretatt en liten spørreundersøkelse, vi beit oss spesielt merke i at en kar fra Svatsum har to favorittpålegg som begynner med A; Aigg og Ansjos. Selvsagt skal han få det, i tillegg til brød, bacon og mye annet godt fra hele alfabetet! Thon Hotel Skeikampen.

Les mer

Stanges stolthet til vår festival!

Det er med stor glede vi kan ønske Return velkommen til vår festival i 2019. Dette gleder vi oss stort til. De er ganske lokale, de er absolutt kjent for alle, og vi er veldig glad for at de takket ja til å komme til Skeikampen.

Les mer
Abbonér på denne nyhetsmatingen
fb icon 30x30   fb icon 30x30  spotify logo

Sponsorer og samarbeidspartnere

Thon logo grey ThonEiendom sekundaerlogo 2015 SORT v2  Skeikampen grey            logo gausdal bruvoll 1                      Logo IGT sh   Rustsetra hytteutleie grey   OpplMiljotekn grey Strandtorget AN graa P Ltz Aass logo graa TESS   motorspeed sv gausdal sport1 sh blaatimen sh


Copyright © Gausdalsfestivalen 2019

Siden er laget av Webio - Logg inn