Menu

Artikler sortert etter dato mai 2018 - Gausdalfestivalen

Husk supertilbudet fredag 25 mai

Sitter du å tenker på om du skal på festival? Da kan du spare nesten halvparten av orginalprisen ved å benytte dette tilbudet.

​Et begrenset antall billetter på weekendpass til en rimeligere penge nå førstkommende fredag fra 17.00-19.00?
Gå inn på tilbudet å lagre det, da får du påminnelse? Gjelder kun på Tikkio.com

Les mer

Blåne Hytter

Vi er veldig glade for at Blåne Hytter vil være med oss i 2019 også! Klikk på bilde for å lese mer. Blåne Hytter bygger kvalitetshytter fra Gudbrandsdalen, og er mildt sagt svært erfarne, med en historie som strekker seg tilbake til 1965.

Klikk deg inn på Blånes hjemmeside for å se litt av det de tilbyr!

 

Les mer

Jøra Bygg as

Jøra Bygg as har bygd over 1000 hytter siden de ble etablert. Med 47 ansatte har de alle nødvendige godkjenninger som trengs for å sørge for en trygg byggeprosess.

ttps://jora-bygg.no/

Les mer

Gausdal Bruvoll

Gausdal Bruvoll  er en av landets toneangivende produsenter av alle tradisjonelle trelastprodukter i gran, og har et sterkt fokus på videreforedling. Hovedsetet er på Segalstad Bru i Gausdal, omlag 15 minutters kjøring fra Lillehammer. Virksomheten her omfatter både saglinje, tørking, sortering og høvling, samt logistikk og vareutlevering. 

https://gausdalbruvoll.no/

Les mer

Kim Johannesen AS

Kran- og transportfirmaet Kim Johannesen AS er med på laget inn mot Gausdalfestivalen 2019, og hjelper oss med transport av utstyr!

http://www.kimkran.no/

De har lang erfaring fra transport og kraning av gods, og tar på seg alt av transport- og kranoppdrag, ingen oppdrag er for små - ingen oppdrag for store. 
I dag har de 4 lastebiler med lastebilkran, 3 planbiler og 1 kransemi med lastebilkraner far 10 ton meter - 85 ton meter, 1 mobilkran på 45 ton meter og 1 stk teleskop truck.

Les mer

IGT as

Vi er veldig glade for at IGT vil være med oss inn mot festivalen i 2019 også.
De utformer alt av reklamemateriell, plakater, banner, rollup osv.

De har kontor på Segalstad Bru, og hjelper deg med det du lurer på innenfor grafisk design

https://www.igt.no/

 

Les mer
Abbonér på denne nyhetsmatingen
fb icon 30x30   fb icon 30x30  spotify logo

Sponsorer og samarbeidspartnere

Thon logo grey ThonEiendom sekundaerlogo 2015 SORT v2  Skeikampen grey            logo gausdal bruvoll 1                      Logo IGT sh   Rustsetra hytteutleie grey   OpplMiljotekn grey Strandtorget AN graa P Ltz Aass logo graa TESS   motorspeed sv gausdal sport1 sh blaatimen sh


Copyright © Gausdalsfestivalen 2019

Siden er laget av Webio - Logg inn