Menu

Get Rhythm tilbake på Skeikampen

Det er en stor glede å kunne introdusere Gausdal's store sønner tilbake til Skeikampen i 2019.
De kommer til å få samme jobb som i 2018, nemlig å åpne Gausdalfestivalen. Vi gleder oss utrolig mye til å se igjen gutta, og ikke minst ønske publikum velkommen. Billetter kjøpes på www.hoopla.no

Stanges stolthet til vår festival!

Det er med stor glede vi kan ønske Return velkommen til vår festival i 2019. Dette gleder vi oss stort til. De er ganske lokale, de er absolutt kjent for alle, og vi er veldig glad for at de takket ja til å komme til Skeikampen.

Ettertraktet svensk liveband tilbake

Vi er veldig glade for å kunne introdusere vår første rebooking :-) De lagde et sinnsykt show på Skeikampen i år som avslutningsband på tidenes første Gausdalfestival.
Alle som hørte de i 2018 vet hva de får når Rydell&Quick inntar scenen på skei i 2019. Og til alle som ikke har hørt de LIVE, så har dere absolutt noe å glede dere til.

Countryband tilbake til Skei i 2019

Det er med stor glede vi kan introdusere den andre rebookingen for neste års Gausdalfestival.
Countrybandet Hilljacks er et meget godt sammensatt Countryband som virkelig får dansefoten til å røre på seg.
De er rundt på de store festivaler å konsertarenaer gjennom hele året, og vi er veldig glade for at de vil komme tilbake til oss neste år.
​Da er det bare å ta på Cowboyhatten å komme:-)

IGT as

Vi er veldig glade for at IGT vil være med oss inn mot festivalen i 2019 også.
De utformer alt av reklamemateriell, plakater, banner, rollup osv.

De har kontor på Segalstad Bru, og hjelper deg med det du lurer på innenfor grafisk design

https://www.igt.no/

 

Kim Johannesen AS

Kran- og transportfirmaet Kim Johannesen AS er med på laget inn mot Gausdalfestivalen 2019, og hjelper oss med transport av utstyr!

http://www.kimkran.no/

De har lang erfaring fra transport og kraning av gods, og tar på seg alt av transport- og kranoppdrag, ingen oppdrag er for små - ingen oppdrag for store. 
I dag har de 4 lastebiler med lastebilkran, 3 planbiler og 1 kransemi med lastebilkraner far 10 ton meter - 85 ton meter, 1 mobilkran på 45 ton meter og 1 stk teleskop truck.

Gausdal Bruvoll

Gausdal Bruvoll  er en av landets toneangivende produsenter av alle tradisjonelle trelastprodukter i gran, og har et sterkt fokus på videreforedling. Hovedsetet er på Segalstad Bru i Gausdal, omlag 15 minutters kjøring fra Lillehammer. Virksomheten her omfatter både saglinje, tørking, sortering og høvling, samt logistikk og vareutlevering. 

https://gausdalbruvoll.no/

Jøra Bygg as

Jøra Bygg as har bygd over 1000 hytter siden de ble etablert. Med 47 ansatte har de alle nødvendige godkjenninger som trengs for å sørge for en trygg byggeprosess.

ttps://jora-bygg.no/

Blåne Hytter

Vi er veldig glade for at Blåne Hytter vil være med oss i 2019 også! Klikk på bilde for å lese mer. Blåne Hytter bygger kvalitetshytter fra Gudbrandsdalen, og er mildt sagt svært erfarne, med en historie som strekker seg tilbake til 1965.

Klikk deg inn på Blånes hjemmeside for å se litt av det de tilbyr!

 

fb icon 30x30   fb icon 30x30  spotify logo

Sponsorer og samarbeidspartnere

Thon logo grey      Skeikampen grey            logo gausdal bruvoll 1                     Logo IGT sh   Rustsetra hytteutleie grey   OpplMiljotekn grey StrandtorgetAN graaP Ltz Aass logo graa


Copyright © Gausdalsfestivalen 2019

Siden er laget av Webio - Logg inn